Superliga Srbije

Nikola Mitić pred susret sa Crvenom zvezdom: Idealna prilika za dokazivanje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.02.2024 22:20
fudbaleri FK Voždovac MN Press
fudbaleri FK Voždovac

Trener fudbalera Voždovca Nikola Mitić izjavio je pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, da je njegov tim pokazao da može da se nosi sa "crveno-belima".

Fudbaleri Voždovca u subotu od 16.30 (TV Arena 1 Premium) časova gostuju ekipi Crvene zvezde na startu prolećnog dela sezone.

"Za svakog trenera i igrača su utakmice protiv dva srpska najtrofejnija kluba uvek idealna prilika za dokazivanje, pa će tako i ovaj meč biti motiv za moju ekipu i mene da se pokažemo u što boljem svetlu. Ovi momci su dokazali da mogu da se nose sa Zvezdom. Za razliku od prve utakmice, podloga ali i ambijent će biti drugačiji, ali to nije nešto što nismo iskusili ranije. Ekipa će se adaptirati, pripremamo se za to", izjavio je Mitić za klupski sajt.

Aktuelni šampion se posle 19 odigranih utakmica nalazi na drugoj poziciji sa 46 bodova, dok je Voždovac na šestom mestu sa 28. U jesenjoj polusezoni najmlađa ekipa u ligi trijumfovala je sa 3:2 nad crveno-belima na "Krovu", domu "zmajeva" koji je tada obeležio 10 godina od otvaranja.