Superliga Srbije

Viktor Radojević posle debija u crveno-belom dresu: Svakodnevno sam maštao da zaigram na "Marakani"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.02.2024 12:40
Viktor Radojević, levi bek Crvene zvezde Facebook/FK Crvena zvezda
Viktor Radojević, levi bek Crvene zvezde

Mladi fudbaler Crvene zvezde Viktor Radojević izjavio je danas da je srećan zbog debija za prvi tim "crveno-belih" i zahvalio navijačima na podršci na meču sa Voždovcem

Crvena zvezda je juče na svom terenu pobedila Voždovac 2:1 u meču 20. kola Superlige Srbije, a Radojević je u igru ušao u 61. minutu umesto Milana Rodića.

"Zvezdino sam dete, prošao sam sve mlađe selekcije kluba i svakodnevno sam maštao da zaigram na Marakani. Vremenom sam se približavao tome i verovao sve više da će taj trenutak doći, i eto, ostvarilo mi se. Ponosan sam i želim još ovakvih trenutaka u Zvezdi. Nisam imao tremu, ali sam posle utakmice bio prilično uzbuđen, jer sam brzo postao svestan, kada je adrenalin splasnuo, da mi se ostvarilo nešto zbog čega sam počeo da treniram fudbal", rekao je Radojević, prenosi zvanični sajt kluba. 

"Hvala i navijačima, jer je atmosfera bila neverovatna. Došli su u velikom broju, napravili sjajne koreografije i mogu da kažem, da mi je zbog toga debi još lepši", dodao je talentovani levi bek Crvene zvezde.

 

 

On je podsetio da je igrao za Zvezdu na pripremnim utakmicama.

"Igrao sam na pripremama, ali je Marakana nešto posebno. Svi mi koji stasavamo iza juga Marakane, gledamo u njenom pravcu, i normalno je da nam je to najveći san. Meni se ostvario, ali to je samo deo nečeg što želim da postignem, a odnosi se na titule i evropska takmičenja sa Zvezdom. Naravno, cilj mi je da se ustalim u tim, ali sve u svoje vreme. Na meni je sada da radim još više i da se borim, kao i da pomognem klubu u osvajanju duple krune. Zahvalio bih se i stručnom štabu na ukazanom poverenju", podvukao je Radojević, koji je rođen 2004. godine.

Crvena zvezda će u narednom, 21. kolu SLS gostovati Novom Pazaru.