Superliga Srbije

TSC jeste favorit, ali nema predaje: Trener Voždovca veruje u povoljan rezultat u Bačkoj Topoli

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.03.2024 10:53
Treer Voždovca, Nikola Mitić MN Press
Treer Voždovca, Nikola Mitić

Nakon dvonedeljne reprezentativne pauze u petak, 29. marta se nastavlja takmičenje u Mozzart Bet Superligi Srbije. Tog dana na programu su četiri meča 27. kola, a jedan od derbi susreta biće odigran u Bačkoj Topoli, gde TSC dočekuje Voždovac.

Aktuelni vicešampion države trenutno zauzima treću poziciju sa 53 bodova, dok su igrači "sa krova" 11. sa 30 bodova na svom kontu.

Trener gostujućeg tima, Nikola Mitić, istakao je u najavi ovog duela da je tim iz Bačke Topole jedan od najkvalitetnijih timova u ligi i s pravom mu se pripisuje epitet favorita u ovom okršaju.

 

 

"TSC je zaista fenomenalna ekipa, po mom mišljenju, najorganizovanija ekipa u ligi. Kvalitet igrača i stručnog štaba je neupitan, a kontinuit rezultata i način na koji su predstavljali Srbiju u Evropi govori u prilog tome. U fazi defanzive imaju izuzetan pritisak, jako su kompaktni, disciplinovani u oba pravca i na različite načine postižu golove. Adaptiraju se na protivnika, ali se drže i svojih principa. Dali su osam golova na prethodne dve utakmice, jako su efikasni i u dobroj su formi", rekao je Mitić u izjavi za klupski sajt i dodao:

"Sigiurno je da će ova utakmica biti teška i veoma intenzivna, ali verujem da će biti i tek kako atraktivna i lepa, kako za učesnike tako i za gledaoce. Mi smo pauzu iskoristili da odigamo prijateljski meč sa Željom iz Pančeva, značila nam je da uočimo još neke detalje na kojima smo radili ove nedelje i koje ćemo primeniti i protiv TSC-a. Uloga favorita u potpunosti pripada TSC-u, a mi ćemo doći motivisani i spremni da se borimo i prikažemo što bolju igru, sa nadom da nam to može doneti i povoljan rezultat."

Meč u Bačkoj Topoli počinje u 18.00 časova uz direktan prenso na kanalu TV Arena 1 Premium.