Superliga Srbije

Žarko Lazetić pred duel sa Voždovcem, u jeku borbe za drugo mesto: U dobrom smo momentu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.05.2023 13:48
Žarko Lazetić pred duel sa Voždovcem, u jeku borbe za drugo mesto: U dobrom smo momentu MN Press

Fudbaleri TSC u ovom trenutku drže drugo mesto na tabeli Superlige i iako su bodovno izjednačeni sa Čukaričkim (68) najbliži su plasmanu u kvalifikacije za Ligu šampinona, međutim do, s početka sezone, nezamislivog cilja dele ih još tri utakmice plej-ofa prvenstva Srbije. Počev od duela sa Voždovcem (13. maj, 20.30, TV Arena sport 1), u kom im valja odneti ceo "plen". 

Trener ekipe iz Bačke Topole, Žarko Lazetić, raduje se novoj prilici da se njegovi izabranici dokažu pred domaćom publikom i još jednom pokažu zbog čega su tako visoko kotirani na tabeli. Mada s puno poštovanje govori o protivniku iz Beograda. 

"Dobra su ekipa i to će biti odličan test za nas i sjajna utakmica, uostalom kao i svaka koju smo odigrali sa njima. Sigurno ćemo biti motivisani da pružimo dobru igru, a očekujem i dobru posetu na Areni. Sezona je pri kraju i svaki meč nosi veliko značenje i u očima navijača i svih nas i siguran sam da će ovaj pred nama biti zanimljiv", smatra stručnjak sa klupe TSC-a. 

Lazetić ne želi da se osvrće na to šta je bilo u bliskoj prošlosti, bez obzira o da li se radi o pobedama (tri u doigravanju) ili porazima (jedan). 

"Ne osvrćemo se unazad, gledamo samo ispred sebe na predstojeći meč sa veoma kvalitetnom mladom ekipom.  Mi smo u dobrom momentu, iako smo na kratko ostali bez Mirčevskog i na žalost bez Radina koji je doživeo težu povredu u Kragujevcu. To nam je svima teško palo i ovom prilikom mu želimo brz oporavak i čekamo da nam se što pre vrati na teren zdrav", objašnjava bivši glavni trener Srema iz Jakova, Teleoptika i Metalca, sa dugi stažom pomoćnika u Partizanu. 

Posle meča sa "zmajevima", TSC 17. maja igra polufinale Kupa sa braniocem trofeja Crvenom zvezdom, na svom terenu od 18 sati i 30 minuta. Do kraja plej-ofa čekaju ih još mečevi sa Nvim Pazarom i Vojvodinom. 

Mozzart bet Superliga, 35. kolo plej-of

Subota

Čukarički - Novi Pazar 16.30 (TV Arena sport 5)
Crvena zvezda - Vojvodina 18.30 (TV Arena Premium 1)
TSC - Voždovac 20.30 (TV Arena sport 1)

Nedelja

Partizan - Radnički 1923 19.30 (TV Arena Premium 3)

 

 

Mozzart bet Superliga, 35. kolo plej-aut

Nedelja

Kolubara - Napredak 17.30 (TV Arena sport 1)

Ponedeljak

Radnički Niš - Javor 18.00 (TV Arena sport 2)
Radnik - Mladost GAT 18.00 (TV Arena Premium 3)
Spartak - Mladost L. 18.00 (TV Arena sport 1)