Superliga Srbije

Igor Duljaj čestitao Zvezdi i Vojvodini rođendan: Želim im sve najbolje, kad su oni jaki ond smo i mi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.03.2024 11:37
Igor Duljaj aplaudira navijačima Partizana MN Press
Igor Duljaj aplaudira navijačima Partizana

Pre nego što je počeo da priča o predstojećem 172. "večitom derbiju" trener Partizana, Igor Duljaj je učinio jendu stvar koja u srpskom fudbalu nije toliko česta.

Naime, šef stručnog štaba tima iz Humske je čestitao Crvenoj zvezdi 79. rođendan koji je bio 4. marta, kao i vek i deceniju postojanja Vojvodini iz Novog Sada koja je veliki jubilej proslavila dva dana kasnije.

"Prethodnih dana je u Partizanu bila medisjka tišina, pa nisam bio u mogućnostu da čestitam Crvenoj zvezdi 79, a Vojvodini 110. rođendan", počeo je svoje izlaganje Duljaj i dodao.

"Oni su naši spotski prijatelji i mislim da bi svi tako trebalo da razmišljamo. Želim im sve najbolje jer ukoliko oni budu bili dobri i postizali odlične rezultate, ind aće i iz nas izvlačiti maksimum i mi ćemo biti sve bolji i bolji."

nešto kansije, tokom priče o 172. velitom drbiu trener lidera na zaeli Mozzart Bet Supelrige Srbije je i od navijača oba tima zatražio da na stadionu Crve zvezed navijau fer i korektno.

"Sutra će na stadioniu Crvene zvezde tribine biti pune, a ja molim navijače oba tima da navijaju sportski i korketno, jer će na tribinama biti i male dece. Da svi zajedno uživamo u onome što derbi donosi", rekao je Duljaj.