Superliga Srbije

Igor Duljaj za TV Arena sport: Saldanja i Marković su spremni, igraju od početka

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.03.2024 15:51
Igror Duljaj TV Arena sport
Igror Duljaj

Poslednji raport trenera Partizana, Igora Duljaja pred 172. "večiti derbi" obradovao je navijače crno-belih, jer je šef stručnog štaba ekipe iz Humske u izjavi za TV Arena sport istako da će lider na tabeli Mozzart Bet Superlige nastupiti u najjačem sastavu.

Dan pred najveći susret srpskog fudbala bila je nedoumica hoće li kapiten Svetozar Marković i Mateus Saldanja biti spremni za ovaj duel, ali sada više nema nikave dileme.

Da, oni će biti starteri!

"Saldanja i Marković su odradili kompletan trening u petak, koji istina nije bio preteran jakog intenziteta, ali su uspeli i to znači da će sigurno biti u timu od početka",rekao je Duljaj.

Na pitanje kako se oseća na nešto više od sat vremena pre početka utakmice, šef stručnog štaba Partizana je još jednom ponovio da kod njega nema uzbuđenja.

"Miran sam, a rekao sam i pre ovog meča da on nije odlučujući za titulu. Kada on bude počeo onda će verovatno i rapoloženje početi da se menja, odnosno glava će 'početi da radi'. Igramo protiv jako kvalitetnog rivala, koji je godinama unazad šampion države i mi ćemo se potruditi da budemo najbolji što možemo", rekao je Duljaj.