Superliga Srbije

Golman Miloš Krunić potpisao jednogodišnji ugovor sa Partizanom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.01.2024 14:49
Miloš Krunić FK Partizan
Miloš Krunić

Srpski golman Miloš Krunić novi je član Partizana, saopštio je danas beogradski fudbalski klub na zvaničnom sajtu. Kako je saopšteno, 27-godišnji Krunić je sa Partizanom potpisao jednogodišnji ugovor. 

Krunić, nekadašnji član Voždovca i Hadžara iz Saudijske Arabije, trenirao je jesenas sa Partizanom i nametnuo se treneru Igoru Duljaju i sportskom direktoru Ivici Kralju, nekad golmanu "crno-belih". 

"Hvala sportskom direktoru - Ivici Kralju, upravi Partizana i treneru Igoru Duljaju na ukazanom poverenju. Biti samo deo ovog velikog kluba tokom jesenjeg dela sezone i trenirati ovde je za mene bila ogromna privilegija, a posebno sad kada sam i potpisao ugovor. Moji saigrači na poziciji golmana su sjajni momci i bez obzira što na golu može biti samo jedan, uvek činimo sve da jedni drugima budemo inspiracija i samim tim napredujemo. Daću sve od sebe da se nametnem treneru golmana - Nemanji Jovšiću i opravdam poverenje", rekao je Krunić posle potpisivanja ugovora.

 

 

Partizan u četvrtak putuje na Kipar, na drugi deo zimskih priprema gde će odigrati pet kontrolnih mečeva. Sinoć je prvi trening sa ekipom crno-belih odradio defanzivac Nikola Miličić koji je stigao iz Radničkog 1923 kao zamena za Mihajla Ilića koji karijeru nastavlja u Bolonji.