Superliga Srbije

Miloš Krunić treća "jedinica" u Partizanu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.01.2024 18:45
Miloš Krunić treća "jedinica" u Partizanu MN Press

Nema Partizan problem sa golmanima jer ima dvojicu iskusnih čuvara mreža Aleksandra Jovanovića i Nemanju Stavanovića, ali je odlučeno da se ugovor potpiše sa Milošem Krunićem, nekadašnjim čuvarem mreže Voždovca.

Nekadašnji izdanak Zemunove škole, po povratku iz Hadžera (Saudijska Arabija) trenirao je sa Partizanom i na kraju je odlučeno da se potpiše ugovor sa 27-godišpnjom "jedinicom". I za samog Krunića doalzak u Humsku je iskorak u karijeri, a oficijalno bi trebalo sutra da završi papirologiju i potpis ugovora.

Aleksandar Jovanović ostaje neprikosnoven u prvom timu, dok bi Miloš Krunić trebalo da se bori za mesto drugog golmana sa Nemanjom Stevanovićem, kome ugovor ističe na leto. Treći golman Partizana je Vanja Radulaški, kome je tek 17 godina i koji bi trebalo izvesno da nastavi da brani za omladince crno-belih koje čak i nastavaka sezone u Omladinskoj ligi gde žele da odbrane krunu, ali i baraž osmine finala Omaldinske Lige šampiona gde se sastaju sa Bragom.

Miloš Krunić je pre odlaska u Hadžer iz Saudijske Arabije branio je za Voždovac i ostavio povoljan utisak na 51 meču u Superligi. Pre Voždovca je bio član Zemuna, koji ga je slao na pozajmice u Srem iz Jakova, Rakovicu i Bežaniju.

Partizan se u sredu seli na Kipar gde će obaviti glavni deo zimskih priprema kroz pet pripremnih mečeva, a danas je ugovor sa klubom potpisao štoper Radničkog 1923 Nikola Miličić. Mihajlo Ilić je u ponedeljak veče napustio Partizan i danas završava transfer u italijansku Bolonju.