Superliga Srbije

Bahar pred gostvanje u Subotici: Misli usmerene ka Spartaku i pobedi

komentari (0)

Izvor: Tanjug

15.12.2023 18:17
Trener Crvene zvezde, Barak Bahar MN Press
Trener Crvene zvezde, Barak Bahar

Trener Crvene zvezde, Barak Bahar izjavio je na konferenciji za medije pred gostovanje u Subotici da su misli ekipe usmeren samo ka meču sa Spartakom i novoj pobedi. 

Fudbaleri Crvene zvezde će u okviru 19. kola Superlige Srbije gostovati Spartaku u Subotici u subotu od 16 časova (TV Arena 1 Premium). 

"Svaki tim protiv Zvezde želi da se pokaže i to nije ništa novo, ali u Spartaku su tu i bivši fudbaleri i bivši trener našeg kluba, tako da će možda imati veću motivaciju nego inače. Nama to ne pravi razliku, jer smo spremni za tešku utakmicu protiv dobrog tima i potpuno fokusirani na ono što nas očekuje. Svi igrači su spremni, i želimo da završimo polusezonu na pravi način. Moramo da budemo fokusirani i da se 'prebacimo' sa Lige šampiona na Superligu. Biće drugačija, ali teška utakmica svakako", istakao je Bahar. 

 

 

Dodao je da je bilo teško igrati protiv Mančester sitija. 

"Teško je igrati protiv najboljeg tima na svetu, pogotovo se braniti protiv igrača Mančester Sitija. Ne kažem da su ovde igrači loši, ali je drugačije. U sledećoj utakmici ćemo sigurno pokazati bolju defanzivu. Hoćemo da pobedimo Spartak, i ne planiram ikog da odmaram zbog derbija. Obe utakmice nam nose tri boda, a Spartak je prioritet. Želim najbolje igrače za ove dve utakmice. Naši navijači znaju da cene odnos, trud i dobar fudbal. Uprkos porazu od Mančester Sitija, dali smo sve od sebe i igrali protiv sjajnog tima, a oni su to znali da nagrade aplauzima", zaključio je Bahar.

Crvena zvezda je trenutno na prvoj poziciji Superlige Srbije. Iako imaju isti broj poena kao Partizan, crveno-beli su lideri prvenstva zahvaljujući boljoj gol razlici.