Superliga Srbije

Mirne mreže na krovu Tržnog centra, Voždovac odoleo Vojvodini

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.03.2023 20:07
Mirne mreže na krovu Tržnog centra, Voždovac odoleo Vojvodini MN Press

Voždovac i Vojvodina odigrali su bez golova u meču 25. kola Mozzart bet Superlige. Meč je imao svoju dinamiku, bilo je čak 36 prekršaja, vodila se borba za svaki pedalj terena, ali su nedostajali golovi. Moglo je da ih bude i to na obe strane, a može se reći da su domaćini u finišu imali najbolju šansu preko Damjanovića

Kad se jedno poluvreme završi sa praznom kolom "udarci u okvir gola" može brzo da se zaboravi. Vojvodina je bila aktivnija na početku, Malbašić i Čumić su šutirali preko gola, da bi na drugoj strani bili neprecizni Lazarević i Ivezić. Kad se podvukla crta, mnogo toga bilo je za zaborav.

Mnogo više fudbala videli smo u drugom delu, Vojvodina je više napadala, tražila je novi trijumf posle odlične partije u Nišu, ali večeras nije imala pravu realizaciju. Filip Malbašić je iz odlične pozicije pogodio golmana Krunića, zatim je Čumićev udarac u sam ugao jedan od defanzivaca domaćina izbio u polje, da bi Krunić bio brži od krilnog napadača gostiju i sprečio pogodak.

Domaćin se veoma dobro branio, ali nije mogao do druge prolećne pobede jer im je nedostajala mirnoća u završnici. Imao je Kadrić odličnu priliku, međutim, njegov udarac je Carević odbranio. Imao je zatim štoper Damjanović dva pokušaja posle kornera, prvi je išao preko prečke, a drugi u nadoknadi sa pet metara pravo u Carevića. Ostao je u nadoknadi domaćin i sa igračem manje jer je Đorđević zaradio drugu javnu opomenu.

"Bila je kvalitetna utakmica, nedostajali su samo golovi. Naši igrači su zaslužili i više u ovom meču, ali igra nam daje nadu da ćemo u nastavku sezone biti još bolji", istakao je posle meča za TV Arena sport trener domaćina Nikola Puača.

Trener gostiju Radoslav Batak nije bio zadovoljan:

"Želeli smo pobedu, imali smo svoje prilike, ali je večeras nedostajao gol. Nas očekuje težka utakmica protiv Čukaričkog i učinićemo sve da napravimo dobar rezuzltat. Ne odustajemo od naših ciljeva".

Mozzatbet Superliga 25. kolo

Nedelja

Čukarički - Radnik Surdulica 1:0 (0:0)
/Tošić 82/

Napredak - Spartak Subotica 1:1 (1:0)
/Đeković 5 - Bijelović 71 pen/

Voždovac - Vojvodina 0:0

Ponedeljak

Novi Pazar - Radnički 1923 14:00 (Arena 1 Premium)
Javor - Mladost Lučani 16:00 (Arena 1 Premium)
Mladost GAT - Radnički Niš 18:00 (Arena 1 Premium)ž

Utorak

TSC - Crvena zvezda 18:30 (Arena 1 Premium)

Sreda

Partizan - Kolubara 18:30 (Arena 1 Premium)