Superliga Srbije

Ne znam ko kome nabija pritisak, sve je OK: Žarko Lezetić ne pravi dramu oko remija sa Pazarcima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.10.2023 22:00
Ne znam ko kome nabija pritisak, sve je OK: Žarko Lezetić ne pravi dramu oko remija sa Pazarcima MN Press

Ekipa TSC-a gubila je na svom terenu od 55. minuta, da bi pred kraj meča sa Novim Parazarom poravnala rezultat (83), a onda propustila šansu da iz penala potpuno preokrene rezultat u Bačkoj topoli - 1:1 (0:0). 

Dakle, učesnika aktuelne Lige Evrope izbegao je drugi poraz, ostao bez sedme pobede od početka nove sezone Mozzart Bet Superlige Srbije i upisao četvrti remi u borbi za što viši plasman i novi izlazak na evropskom scenu. 

"Kolegi čestitam na dosadašnjem radu. Danas je utakmica sa njihove strane bila izvanredna, došli su ovde i igrali fudbal. Imaju takve igrače koji znaju da stanu na loptu, napravili su nam mnogo problema. Mojim igračima čestitam, sve smo uradili što je bilo potrebno da pobedimo, takav je period. U prvom delu je bilo mnogo propuštenih šansi, odnosno dobrih intervencija golmana. Uspeli smo da se vratimo, imali i meč loptu, penal... U fudbalu se sve vraća kao u životu. Prošle godine je bila situacija da ekipe protiv nas promašuju penale, sada se to nama dešava. Danas smo imali izvanredan stav, protiv sjajne ekipe, napravili sijaset šansi", rekao je po završetku utakmice trener Žarko Lazetić.

Suprotno nekim komentarima, nekadašnji fudbaler nije zabrinut zbog serije od četiri meča bez trijumfa u SLS, pogotovo što njegov tim drži treću poziciju i beži četiri boda Vojvodini. 

"Dobra nam je pozicija, ne znam zašto nam je biti ili ne biti. Da nam je neko ponudio pre početka sezone da smo četiri boda ispred konkurenta za treće mesto oberučke bismo prihvatili. I meni i igračima je bio veoma bitan bod protiv Olimpijakosa, po cenu da izgubimo od Spartaka. Ovo što su moji igrači danas pokazali je iznad svih očekivanja. Ja sam pre utakmice rekao igračima da su radovi u toku, ovo nam je tek 11. utakmica. Sve je okej. Ne znam ko šta očekuje i ko kome nabija taj pritisak", istakao je Žarko Lazetić.

 

Standings provided by Sofascore