Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Vojvodina u Pančevu, TSC dočekuje Čukarički

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.04.2024 13:03
Fudbaleri TSC-a i Čukaričkog MN Press
Fudbaleri TSC-a i Čukaričkog

Pretposlednje kolo ligaškog dela Mozzart Bet Superlige odigraće se u naredna tri dana, a ove subote na programu su mečevi Železničar - Vojvodina i TSC - Čukarički.

Novosađani bi, barem prema trenutnoj formi i pložaju na tabeli, trebalo da imaju relativno lak posao u Pančevu, dok mnogo više zanimljivosti obećava duel u Bačkoj Topoli, gde se sastaju trećeplasirani tim na tabeli i gost sa Banovog brda koji je za poziciju slabije rangiran sa pet bodova zaostatka.

 

 

"Pred utakmice sa njima podsećam da smo mi tek jednu godinu završili ispred njih, a oni su nam uvek bili parametar. U ovu sezonu smo ušli sa istim 'opterećenjem' Evrope i viškom utakmica, ali nama je uspelo da to bolje iznesemo. I dalje su nam najveći rival, njihova rutina i kvalitet su neupitni, iako su ove sezone imali dosta problema. Već četvrti trener ih vodi, ali u poslednjim utakmicama su se stabilizovali, pre svega defanzivno, po čemu su godinama poznati. Teško primaju golove, kompaktni su i organizovani i ne daju protivniku šanse", rekao je uoči ovog susreta trener domaćih, Žarko Lazetić i dodao:

"Dobro se poznajemo i ne verujem da će biti iznenađenja, ni u postavci, a ni u stilu igre. Za nas je plej-of počeo sa utakmicom protiv Voždovca i  važno je što smo u dva  duela, protiv vrhunskih  protivnika, izvojevali pobedu. Pred nama su još dve izvanredne ekipe. Čukarički nam je treći protivnik u osam dana, ali mi imamo tu sreću i kvalitet da možemo da rotiramo igrače. Planiramo da i na ovoj utakmici pravimo promene, u želji da budemo najbolji mogući. Naravno, sve će nam to biti lakše uz podršku sa tribina. Nama je Čukarički evropski rival  i predstojeća utakmica može i te kako da nam posluži i kao odgovor za ono što nas čeka ukoliko izborimo Evropu."

Mče u Bačkoj Topoli na programu je u 20.00 časova, uz direktna prenos na kanalu TV Arena 1 Premium.

Mozzart Bet Superliga, 29. kolo

subota

Železničar – Vojvodina 18.00 (AS1)
TSC – Čukarički 20.00 (A1P)

nedelja

Radnički 1923 – Spartak 14.30 (A2P)
Radnik – Crvena zvezda 16.00 (A1P)
Radnički – Voždovac 16.30 (AS2)
Partizan – Novi Pazar 20.00 (A1P)

ponedeljak

IMT – Napredak 16.00 (A1P)
Javor – Mladost 18.30 (A1P)

 

Standings provided by Sofascore