Superliga Srbije

Žarko Lazetić: Moramo da odgovorimo na agresivnu igru Novog Pazara

komentari (0)

Izvor: Tanjug

01.04.2024 16:21
Trener TSC-a, Žarko Lazetić MN Press
Trener TSC-a, Žarko Lazetić

Trener fudbalera TSC-a, Žarko Lazetić izjavio je pred utakmicu sa Novim Pazarom da njegova ekipa mora da odgovori na agresivnu igru protivnika.

Klub iz Bačke Topole će gostvati Novom Pazaru u utorak od 16.30 (TV Arena 1 Premium) u okviru 28. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

TSC se trenutno nalazi na 3. mestu tabele sa 56 osvojenih bodova, dok je Novi Pazar na 8. mestu sa 35.

"S obzirom na kvalitet igrača, očigledno je da im nešto ne funkcioniše kada su rezultati u pitanju. Imaju samo jednu pobedu u osam utakmica što je potpuno neočekivano za takvu ekipu. Nama su uvek težak protivnik, verovatno i ostalim ekipama koje gostuju u Novom Pazaru, jer su motivisani i svima jasno stavljaju do znanja da je teren njihov i da oni hoće da se pitaju. Moraćemo da nađemo način da odgovorimo na njihovu agresivnu igru", istakao je Lazetić.

Misli da će teren biti dobar i da će zbog toga njegova ekipa igrati hrabrije.

"Momcima sam ukazao na stvari koje treba da popravimo ako sutra želimo dobar rezultat. Moramo da zadržimo defanzivnu igru koja nam je na prošlom meču omogućila da ne primimo gol i koja nas krasi cele sezone. Bitno je kakvi ćemo biti sa loptom jer nam to omogućava da budemo svežiji za presinge koje planiramo. Momci su svesni šta nije bilo dobro i radili smo na organizaciji napada. Očekujem da protivnik bude dobar, ali bićemo i mi i videćemo za šta će to biti dovoljno", zaključio je Lazetić na konferenciji za medije.