Superliga Srbije

Barak Bahar prebacuje prioritet na Superligu Srbije: Uz maksimalan fokus po željeni rezultat protiv IMT-a

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.10.2023 17:55
Barak Bahar prebacuje prioritet na Superligu Srbije: Uz maksimalan fokus po željeni rezultat protiv IMT-a Tanjug/AP Photo

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Barak Bahar je danas izneo svoja očekivanja pred utakmicu 13. kola MozzartBet Superlige Srbije u kojoj će aktuelni šampion gostovati ekipi IMT-a u subotu od 18 časova i 30 minuta (TV Arena 1 Premium).

"IMT je odličan tim. Umeli su da naprave probleme mnogim ekipama sa kojima su se sastali. Takođe igraju dobar presing, kao i odbranu. Svesni smo da ćemo morati da se pripremimo kvalitetno za utakmicu, uz maksimalan fokus, kako bismo ostvarili željeni rezultat" objasnio je trener "crveno-belih".

Izraelski strateg nije želeo da otkriva ko će početi sutračnji meč.

"Na to pitanje ću moći da odgovorim nakon treninga. Najbolje je da sačekamo i vidimo kako se ko od igrača oseća i kome je potrebno još oporavka nakon duela u Ligi šampiona."

Na pitanje da li će svi biti spremni za utakmicu sa IMT-om, Bahar je imao potvrdan odgovor.

"Svi su zdravi, ali ću nakon treninga moći da vidim ko se oseća svežije i odmornije, a kome će značiti da u utakmicu protiv ekipe IMT uđe sa klupe."

 

 

Govorio je Bahar i o Žan Filip Krasou.

"Svaki igrač ima uspone i padove, kada je reč o igri u toku sezone. Kraso je mnogo pomogao ekipi na početku šampionata, naravno verujem da će tako i nastaviti. Očekuje se od njega da to čini i u budućnosti, kao i da će biti na terenu. Verujemo u njega."

Trener Crvene zvezde je imao reči hvale za mladog Kostu Nedeljkovića.

"Ne žalim zbog odluka, nekada je za mlade igrače bolje kada uđu u igru sa klupe. Takođe ista situacija je sa Mijatovićem i Lučićem, dosta su pomogli ekipi i na taj način smo postigli gol, a malo je nedostajalo i da stignemo do izjednačenja u teškoj utakmici. Nedeljković je već igrao u domaćem šampionatu, a svakako ga možete očekivati na terenu. Sa druge strane Mijailović je igrač koji može da igra na mnogo pozicija, moći ćemo da ga vidimo ne samo na desnom beku, već i drugim mestima, s obzirom da je on veoma važan igrač za ekipu.

Na kraju, Bahar je istakao kako će u narednom peridou ekipa morati da radi na unapređenju igre u odbrani.

"Ne želim da poredim sezone, jer svaka je priča za sebe. Ne bih se vraća unazad i pričao mnogo o prošlosti. Svestan sam da Crvena zvezda prima više golova nego što je poželjno. Protiv Javora smo sa druge strane igrali odličnu odbranu, ali smo iz jednog šuta primili pogodak. Želimo da unapredimo i taj segment igre." zaključio je Izraelac.