Premijer liga

Totenhem nije bio ubedljiv, De Zerbi privoleo Fatija da dođe u Brajton

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.08.2023 13:10
Totenhem nije bio ubedljiv, De Zerbi privoleo Fatija da dođe u Brajton Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue

Preokret, Ansu Fati, napadač Barselone, do kraja aktuelne sezone nosiće dres Brajtona! Koliko god je tokom jučerašnjeg dana bilo nagoveštavano da će 20-godišnji španski reprezentativac otići na pozajmicu u Totenhem, uveče se dogodio preokret za koji je najzaslužniji trener Brajtona Roberto De Zerbi.

Čime je Italijan ubedio Španca da odbije Totenhem i odluči se za Brajton, može samo da se nagađa dok neko od njih dvojice to ne otkrije. U svakom slučaju, privatni avion je sleteo u Barselonu, a njime će uskoro mladi igrač da odleti put Ostrva. Očekuju ga lekarski pregledi a zatim sutra i promocija. 

 

 

Barselona na kraju nije želela da priča o prodaji Fatija. On je samo pozajmljen na godinu dana bez klauzula o otkupu, a za sada nije objavljena ni suma koju će Englezi morati da plate.

Brajton je bio popunjen u napadu, ali ozbiljnija povreda Hulija Encisa, mladog Paragvajca, doprinela je odluci da se krene po Fatija, koji je predviđen da bude u kombinaciji za "drugog" napadača. De Zerbi ima Žoao Pedra, Ejvana Fergusona, Danija Velbeka i Andija Zećirija kao centralne napadače, od sutra i Fatija.