Premijer liga

Ansu Fati hoće u Totenhem, Barselona spremna samo za pozajmicu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.08.2023 14:41
Ansu Fati hoće u Totenhem, Barselona spremna samo za pozajmicu Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Napadač Barselone Ansu Fati je promenio stav po pitanju svog statusa u klubu i rešio da prihvati ponudu Totenhema! Svestan činjenice da ni ove sezone neće imati značajniju minutažu kod trenera Ćavija Ernandeza, 20-godišnji napadač je odlučio da napusti "Kamp Nou" i ode u Premijer ligu u narednih 48 sati, koliko još traje prelazni rok u najjačim ligama Evrope.

Totenhem je ostao bez Harija Kejna i potreban mu je još jedan napadač uz Rišarlisona. Nudi Špancu minutažu i prosperitet, pa se došlo do verbalnog dogovora što se tiče njegovih uslova. Dva kluba su odmah počela pregovore, ali je još uvek nejasno šta želi Barselona.

Prema nekim informacijama, Katalonci bi samo pozajmili igrača na godinu dana, a oprema drugim radilo bi se o pozajmici sa pravom otkupa. Koliko će Katalonci ceniti Fatija ostaje da se vidi. Za sada niko o tome ne želi ni da nagađa.

Činjenica je da je Fati ove sezone dobio od Ćavija samo 47 minuta, a isto tako je pre šest meseci produžio ugovor do juna 2027. godine uz izlaznu klauzulu od milijarde evra. Za Fatija je bio zaintersovan i Arsenal.

Videćemo koliko sutra da li će ot posla biti nešto i za koji novac.