Premijer liga

Zvali su me, vratio sam se kući da pomognem: Lampard ima plan za rehabilitaciju Čelsija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.04.2023 16:14
Zvali su me, vratio sam se kući da pomognem: Lampard ima plan za rehabilitaciju Čelsija Tanjug/AP Photo/Steve Luciano, File

Frenk Lampard se vratio na klupu Čelsiju i vodiće ga do kraja sezone. Bivši as kluba i trener od 2019. do 2021. godine, istakao je na promociji da se vodio srecem i praktičnim razlozima.

"Čelsi je moj klub, imam mnogo ljubavi i emocija prema njemu. Momenat je specifičan i drugačiji od kada poslednji put bio ovde, ali klub me je zvao da pomognem do kraja sezone i sa oduševljenjem sam prihvatio poziv. Imam dovoljno samopouzdanja, radio sam sa mnogim igračima, razumem klub, navijače i imam plan kako da im podarimo ono što očekuju", rekao je Lampard.

Zna vrlo dobro dugogodišnji zamenik kapitena Čelsija kakav potencijal u igračima ima i od njih očekuje samo da budu gladni uspeha. Cilj je jasan.

 

 

"Portudićemo se da dobijemo svaku utakmicu, moramo da verujemo u to, moje je da verujem igračima, a na njima je da veruju u sebe. Veliki je izazov pred nama, imam jasan plan šta treba da uradimo do kraja sezone. Na meni je da pronađem pravi balans u timu, da nađem energiju i verujem da će ova talentovana grupa napredovati i početi da pobeđuje".

Na pitanje da li se vratio da dovrši nedovršen posao, Lampard je to odlučno demantovao:

"Nedovršen posao zvuči kao hit iz Holivuda. Bio sam ovde u neko drugo vreme, sada sam došao da radim naporno i najbolje što umem da pomognem klubu", zaključio je Lampard.