Premijer liga

Lampard razočaran Čelsijevim rezultatima: Moji igrači imaju problem sa samopouzdanjem

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.05.2023 21:14
Lampard razočaran Čelsijevim rezultatima: Moji igrači imaju problem sa samopouzdanjem Tanjug/AP Photo/Kin Cheung

Fudbaleri Čelsija su u utorak uveče doživeli težak poraz u londonskom derbiju od Arsenala na "Emirejtsu" (1:3) u 34. kolu engleske Premijer lige.

Pobednik je bio poznat već nakon 20 minuta, pošto su "tobdžije" imale prednost od 3:0. U nastavku je Čelsi uspeo da smanji zaostatak na 3:1, ali do kraja rezultat nije promenjen.

Šef stručnog štaba poraženog tima, Frenk Lampard, koji se pre mesec dana vratio u klub, izgubio je svih šest utakmica na kojima ga je vodio, a nakon sinoćnog poraza je izjavio da je razočaran ovosezonskim rezultatima Čelsija:

 

 

"Čelsi je imao puno uspeha u poslednjih 20 godina, ali trenutno nismo u toj poziciji. Kada se sve pogleda iza kulisa vide se razlozi zašto je to tako. Ako ćemo da budemo draga, fina ekipa, kao u prvom poluvremenu protiv Arsenala, onda nije važno protiv koga igramo", rekao je Lampard, pa naglasio da njegovi igrači imaju problem sa samopouzdanjem:

"To neće da se promeni preko noći, ali moramo to da uradimo što pre. Prepasivni smo, a uzroci mogu da budu različiti. Igrači imaju nisko samopouzdanje, ali kada ste igrač Čelsija, morate da igrate na određeni način. Jedino što vas može izvući iz cele situacije su razumevanje i rad", istakao je Lampard.

Podsetimo, Čelsi je 12. na tabeli Premijer lige sa 39 bodova.