Liga 1

Galtije ostao nem na Mesijevu suspenziju: Ja sam zaposlen u klubu, odluka je doneta i neću je komentarisati

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.05.2023 16:47
Galtije ostao nem na Mesijevu suspenziju: Ja sam zaposlen u klubu, odluka je doneta i neću je komentarisati Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

Jedan od najboljih fudbalera ikada, Lionel Mesi, je zbog odlaska na odmor u Saudijsku Arabiju suspendovan od strane svog kluba, Pari sen Žermena. Malo je verovatno da će Argentinac više obući dres francuskog šampiona, s obzirom na to da tamošnji mediji navode da Leo ne može da zamisli da ponovo igra za "svece".

Trener Parižana, Kristof Galtije, nije želeo da komentariše odluku kluba da suspenduje najboljeg igrača sveta:

"Početkom nedelje su me moji saradnici obavestili o odluci da se suspenduje Mesi. Kada sam dobio tu informaciju, odlučio sam da je ne komentarišem. Ja sam zaposlen u klubu, odluka je doneta i neću je komentarisati", rekao je Galtije na današnjoj konferenciji za medije u Parizu.

 

 

Mesi ima ugovor sa francuskim klubom do kraja sezone:

"Videćemo šta će da se dogodi kada se Leo vrati. Biće razgovora na nivou kluba, ali i sa Leom", rekao je Galtije, pa nastavio:

"Fokusiran sam na svoj rad i na ekipu, koja je nažalost oslabljena povredama i suspenzijama. Moramo da budemo jedinstveni, da razgovaramo jedni sa drugima. Svi imamo jedan cilj, a to je da budemo šampioni na kraju sezone", naveo je trener PSŽ-a.

On je prokomentarisao odluku navijača Pari Sen Žermena da protestuju ispred kuće brazilskog fudbalera Nejmara:

"Morate da vodite računa o tome, privatni život je privatni život. Mogu da razumem bes, razočaranje naših navijača, demonstracije ispred sedišta kluba, ali ne mogu da prihvatim da se odlazi ispred fudbalerove kuće", istakao je Galtije i dodao da ne može da komentariše da li će Nejmar i naredne sezone igrati za Pari Sen Žermen.

Pariski klub će u narednom kolu francuskog prvenstva gostovati ekipi Troa.