Liga 1

Lionel Mesi više ne želi da igra za Pari Sen Žermen

komentari (0)

Izvor: Tanjug

05.05.2023 10:27
Lionel Mesi više ne želi da igra za Pari Sen Žermen Tanjug/AP Photo/Nicolas Aguilera

Fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi ne želi više da igra za klub iz Pariza, koji je suspendovao argentinskog reprezentativca na dve nedelje zbog toga što je bez dozvole trenera Kristofa Galtijea otputovao u Saudijsku Arabiju, prenosi "L' ekip.

Mesi je posle poraza od Lorijena (1:3) u francuskom prvenstvu napustio trening kamp Pari Sen Žermena i otputovao u Saudijsku Arabiju. On je tvrdio da je očekivao da fudbaleri "svetaca" dobiju dva slobodna dana, ali je rukovodstvo kluba odlučio da igrači imaju trening posle poraza od Lorijena.

PSŽ je suspendovao Mesija na dve nedelje, a Argentinac neće igrati na mečevima protiv Troe i Ajačija. On bi trebalo da zaigra za PSŽ u finišu sezone protiv Oksera, Strazbura i Klermona. Međutim, Ekip navodi da Mesi više ne želi da igra za PSŽ, pošto mu ugovor ističe na kraju sezone.

"Mesiju se ne vraća na teren posle onog što se dogodilo i ne može sebe da zamisli da ponovo zaigra na 'Parku prinčeva', jer zna da će ga navijači dočekati zvižducima", prenosi Ekip.

Al Hilal iz Saudijske Arabije nudi Mesiju 363 miliona evra godišnje, ponudu je dostavio i Inter iz Majamija, dok Barselona prvo mora da uredi budžet i oslobodi 88 miliona evra kako bi vratila svoju ikonu na "Kamp Nou".

PSŽ je prvi na tabeli francuskog prvenstva sa pet bodova više od Marseja pet kola pre kraja nacionalnog šampionata.