Liga 1

Mbape ljut na klub: Nije van ovo Kilijan sen Žermen!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.04.2023 17:35
Mbape ljut na klub: Nije van ovo Kilijan sen Žermen! Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

Kilijan Mbape je ponovo ljut na upravu Pari sen Žermena! Zamestalo mu je što ga je bez znanja klub iskoristio na zvaničnim profilima na društvenim mrežama za promociju prodaje godišnjih ulaznica za narednu sezonu. PSŽ je objavio video koji poziva navijače da obnove svoje sezone ulaznice i članstvo, a Mbape ima glavnu ulogu u promo materijalu. 

Snimljen je kako sedi na tribinama Park prinčeva i priča o važnosti podrške navijača, atmosferi na stadionu, ponosu što je Parižanin... Na video materijalu se ni u jednom trenutku ne pojavljuju druge dve zvezde Svetaca: Lionel Mesi i Nejmar.

"Upravo sam pogledao klupsku kampanju za obnovu godišnjih karata za sezonu 2023/24. Tokom intervjua me niko nije informisao o čemu je reč. Izgledalo je kao samo još jedan običan razgovor za klupski marketing. Uopšte se ne slažem sa objavljenim videom. Zato se i borim za prava igrača na sopstveni imidž. PSŽ je veliki klub i velika porodica, ali svakako nije Kilijan Sen Žermen", poručio je Mbape preko društvenih mreža.

 

 

Normalno je da marekting PSŽ-a za svaku akciju koristi najboljeg igrača, samo je pitanje da li je Mbape uopšte slušao šta su mu govorili. Kako bilo, Lionel Mesi je na izlaznim vratima, Nejmara bezuspešno pokušavaju da prodaju, a postao je i omražen kod navijača. Zato je sve i spalo na Kilijana Mbapea. Bar za sledeću sezonu za koju ima ugovor.