Liga 1

Mbape stigao na pripreme PSŽ i izgrlio se sa Nejmarom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.07.2023 14:06
Mbape stigao na pripreme PSŽ i izgrlio se sa Nejmarom TV Arena sport/ Screenshot

Došao je i taj ponedeljak, Kilijan Mbape se vratio sa odmora i stavio na raspolaganje treneru Pari sen Žermena. Najbolji igrač Parižana još nije dobio vozačku dozvolu, pa ga je vozač dovezao u novom crnom džipu, a morao je da prođe pored špalira vernih navijača koji će sa nestrpljhenjem čekati ovonedeljni rasplet oko njgeovog ostanka ili odlaska iz kluba.

 

 

Francuski as se srdačno izgrlio sa Nejmarom, što su zabeležile klupske kamere, obavio je prvi deo medicinskih pregleda a prema najavama tokom popodneva će pričati i sa trenerom Luisom Enrikeom.

 

 

Francuski mediji ističu da će se Mbapeova majka, ujedno i menadžer Fajza Lamari u utorak sastati sa predsednikom kluba Naserom Al Kelaifijem kako bi se rešilo najbitnije pitanje ovog prelaznog roka. PSŽ traži od igrača da produži ugovor do 2025. godine, Mbape je to za sada odbijao uz želju da ostane još ovu sezonu. Ako ostane pri tom stavu klub će odlučiti da ga proda.

Ovih dana "Marka" je pisala kako je Real pripremio "paket" za Nejmara, da je pripremio 200 miliona evra za obeštećenja, a igraču bi osnovna plata bila 30 miliona evra, ali imidž prava i marketinški deo doneo bi mu još 90 miliona evra godišnje.

 

 

Kada je Mbape u pitanju, prvo treba "skočiti pa reći hop". Posle sutrašnjeg sastanka trebalo bi da se zna mnogo više o najvećoj fudbalskoj sagi današnjice. PSŽ će raditi do 22. jula u svom kampu a zatim se seli u Japan.