Liga 1

Mesi odlazi na kraju sezone, privilegija je što sam ga trenirao: Galtije priznao da dolazi do rastanka

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.06.2023 14:20
Mesi odlazi na kraju sezone, privilegija je što sam ga trenirao: Galtije priznao da dolazi do rastanka Tanjug/AP Photo/Aurelien Morissard

Argentinac Lionel Mesi sigurno će na kraju tekuće sezone napustiti redove PSŽ-a, što je potvrdio i trener ovog kluba Kristof Galitje.

Šef stručnog štaba "svetaca" koji će, po svemu sudeći, takođe na kraju sezone napustiti klupu ekipe sa "Parka prinčeva", mada bi on voleo da ostane, kaže da bi voleo da taj meč bude spektakl u svakom smislu te reči.

 

 

"Privilegovan sam zbog toga što sam imao priliku da treniram najboljeg fudbalera u istoriji ovog sporta. Utakmica protiv Klemona će biti poslednja na kojoj će Argentinac igrati na domaćem terenu kao fudbaler PSŽ-a i zaista se nadam da će biti prihvaćen na najbolji mogući način", rekao je odlazeći trener kluba iz francuske prestonice.

Mesije u tekućoj sezoni odigrao 31 meč za PSŽ u Ligi 1 i postigao 16 golova uz isto toliko asistencija, a sa selekcijom Argentine je postao šampion sveta i po svemu sudeći će karijeru nastaviti u Barseloni.

Zapravo, on će potpisati ugovor sa Interom iz Majamija, a zatim kao pozajmljeni igrač biti prosleđen u Barsu u kojoj je i proveo najveći deo karijere.

Utakmica protiv Klermona na programu je u subotu, 3. juna od 21.00 čas uz multirenos na kanalu TV Arena 1 Premium.