Liga 1

Nemanja Matić na pragu transfera u Bešiktaš

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.01.2024 16:35
Nemanju Matića u petak očekuju u Istanbulu Guliver/Imago Sports
Nemanju Matića u petak očekuju u Istanbulu

Srpski fudbaler Nemanja Matić nalazi se na korak od prelaska iz Rena u Bešiktaš, objavio je danas turski dnevnik "Hurijet".

Kako tvrdi list, čelnici Bešiktaša su postigli dogovor sa nekadašnjim reprezentativcem Srbije, koga će reprezentovati Misrad Turkdžan, nekadašnmji istaknuti košarkaš koji ima jaku menadžersku agenciju u Istanbulu i očekuje se da 35-godišnji Matić u petak dođe u Istanbul na potpisivanje ugovora na dve i po godine, do juna 2026. godine. 

 

 

Ističe se i da su čelnici Rena i Bešiktaša postigli dogovor oko obeštećenja, ali se ne navodi koliko će turski klub uplatiti na račun francuskog. Prema vestima iz Franciuske, Ren je Matiću dao tri opcije: transfer, raskid ugovora i reintegraciju u radnu snagu. Videćemo većč sutra šta su izabrali Ren, Bešiktaš i Matić.

 

 

Bivši srpski reprezentativac sa čelnicima Rena ima ugovor do juna 2025. godine, ali je nedavno došlo do problema oko međunarodne škole u koju je trebalo da idu deca fudbalera. Bilo je tu dosta špekulacija, malo pravih vesti, ali je juče bilo jasno da će Ren rešioti situaciju sa Matičem po potpisivanje Matusive iz Remsa.

 

 

Matić je tokom karijere pored ostalog bio član Benfike, Mančester Junajteda i Čelsija.