Liga 1

Nemanja Matić sa porodicom napustio Ren, da li znači da završava karijeru?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.01.2024 13:16
Nemanja Matić sa porodicom napustio Ren, da li znači da završava karijeru? Tanjug/AP Photo/Jeremias Gonzalez

Nemanja Matić i Ren nemaju više budućnost, jer je danas srpski internacionalac sa poorodicom vozom napustio ovaj grad!

Prema navodima francuskih medija, Matić je bio na stadionu, ispraznio je svoj ormarić sa opremom, ugasio društvene mreže i sa porodicom otišao na voz i otišao u nepoznatom pravcu.

Matić i Ren su već nekoliko nedelja u nekom "stend baj" stanju, jer srpski vezni igrač želi iz porodičnih razloga da napusti klub. Naime, u gradu ne postoji internacionalna škola, pa mu je porodica na prvom mestu i zatražio je raskid ugovora ili transfer.

Lion želi da ga dovede, poslao je dve ponude na adresu Rena i obe su bile odbijene. Preema navodima medija, Matić je jednom prilikom nagovestio da je spreman da završi karijeru ako ne postigne rešenje sa Renom. Videćemo da li ovaj odlazak možda i nagoveštava takav kraj.

Matić i u 35. godini može mnogo da ponudi na terenu, ove sezone je na 19 mečeva u Renu imao tri asistencije, bio stožer ekipe. Nije bio i najzadovoljniji kvalitetom tima, jer su mu prošlog leta drugačiju priču složili Francuzi.

Nekadašnji srpski reprezentativac je u karijeri igrao za Jedinstvo, Kolubaru, Košice, Čelsi, Vitese, Benfiku, Mančester junajted i Romu. Za Srbiju je na 48 mečeva bio sterlac dva gola, posle Mundijala u Rusiji 2018. godine, odigrao je UEFA Ligiu nacija, kvalifikacije za EURO 2020 i posle duela sa Luksemburgom 10. septembra odlučio da završi internacionalnu karijeru.