La Liga

Rajković može u Premijer ligu za 15 miliona evra: Majorka se ništa ne pita

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.03.2024 21:49
Srpski golman Predrag Rajković Guliver
Srpski golman Predrag Rajković

Posle više nego dobre sezone u Majorci, srpski golman Predrag Rajković privukao je pažnju brojnih klubova u Premijer ligi, pa bi se prema navodima španskih medija, mogao lako preseliti u Englesku ovog leta. I to zbog jedne tačke u ugovoru.

Kako piše španski portal "El gol digital", u ugovoru srpskog golmana postoji klauzula koja mu omugućava da napusti Majorku ako stigne ponuda od minimum 15 miliona evra iz Premijer lige. A, budući da najviše interesovanja ima upravo sa "Ostrva", ne bi bilo iznenađenje da ga od naredne sezone vidimo u najjačoj fudbalskoj ligi sveta.
 

 

 


U teksu Španaca se dalje navodi da se stručni štab Majorke na čelu sa trenerom Havijerom Agireom protivi odlasku Srbina, ali i da su im ruke vezane za pregovaračkim stolom. O konkretnim ponudama za Rajkovića nije bilo reči, osim da je nekoliko klubova iskazalo interesovanje zbog primamljive cifre u ugovoru, pa ostaje da se vidi epilog.

Uprava kluba navodno nije sigurna da će moći da zadrži Srbina, koji je u Majorku za dva miliona evra stigao iz Remsa 2022. godine, pa je već pronašla njegovu zamenu, a to bi trebalo da bude Leo Roman, koji se trenutno nalazi na pozajmici u Ovijedu. 

Predrag Rajković ove sezone odigrao je 26 utakmica i primio 34 gola, dok je na šest susreta ostao nesavladan.