Vesti iz fudbala

Igor Duljaj za TV Arena sport pred početak polufinala Kupa Srbije: Došli smo da se plasiramo u finale

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.04.2024 18:27
Igor Duljaj MN Press
Igor Duljaj

Nije Igor Duljaj bio na klupi Partizana tokom utakmice protiv Crvene zvezde u 173. prvenstvenom "večitom derbiju", ali se ove srede vraća svojim obavezama.

Šef stručnog štaba kluba iz Humske veruje da njegovi igrači mogu da izbore plasman u finale nacionalnog Kupa protiv aktuelnog šampiona, a u izjavi za TV Arena sport je izneo svoja očekivanja pred današnji susret na stadionu "Rajko Mitić".

"Došli smo na ovaj stadion da pokušamo da se plasirao u finale Kupa, ali znamo da to neće biti lako. Pr eneki dana smo odigrali jedna meč, sada je na programu jedna sasvim drugi i nadam se da će navijači imati šta da vide i da će napraviti sjajnu atmosferu", rekao je Duljaj i dodao:

"Mi imamo našu ideju, ali i protivnik ima svoje ambicije i videćemo šta će biti. ovo je meč koji jednom ili drugom klubu može da otvori vrata ka trofeju i mi ćemo se truditi da uradimo šta je do nas."

U finale već se plasirala Vojvodina koja je u Kragujevcu bila bolja od Radničkog 1923, a finalni susret na programu je 23. maja na stadionu u Loznici.