Vesti iz fudbala

Igor Duljaj za TV Arena Sport nakon poraza u polufinalu Kupa: Dobro smo počeli, ali pamti se rezultat

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.04.2024 21:24
Igor Duljaj MN Press
Igor Duljaj

Nije trener Partizana, Igor Duljaj skrivao razočaranje nakon poraza u polufinalu Kupa Srbije od Crvene zvezde, ali je u izjavi za TV Arena sport priznao da je rival bio bolji.

Šef stručnog štaba tima iz Humske je naglasio da je njegov tim odlično ušao u meč, ali da su greške kod primljenih golova kreirale konačan rezultat meča.

"Dobro smo počeli, brzim igračima ugrožavali Zvezdu, ali smo onda naivno primili golove, a kad se podvuče crta rezultat je jedino što se pamti. Rival je bio bolji za ta dva gola i ja im čestitam", rekao je Duljaj i dodao:

"Nije lako igrati protiv Zvezde u ovako kratkom vremenskom intervalu na njihovom stadionu, a mi smo na ovom susretu pokazali da ovaj mladi tim Partizana ima kvalitet. Možda se nekim navijačiam to neće svideti, ali to nije alibi, nego činjenica. Pokušali smo da rizikujemo, ali nismo uspeli da postignemo golov i sada se okrećemo utakmici protiv TSC-a u nedelju, koja je za nas izuzetno važna."

Trener Partizana još je naglasio da je Svetozar Marković na poluvremenu ostao u svlačinici jer je osetio bol u kolenu, pa i to može da bude hendikep za tim iz Humske pred finiš sezone.