Novak Djoković

Nole, hvala, ti si inspiracija: Cicipas čestitao Đokoviću na osvajanju 23. Gren slem titule

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.06.2023 09:37
Nole, hvala, ti si inspiracija: Cicipas čestitao Đokoviću na osvajanju 23. Gren slem titule Tanjug/AP Photo/Christophe Ena, File

Čestitke na račun Novaka Đokovića nakon osvajanja 23. Gren slem titule u karijeri i ulaska u istoriju svetskog tenisa nastavljaju da se ređaju, a jednu od emotinvijih mu je poslao Stefanos Cicipas.

Grčki teniser je na društvenim mrežama čestitao svom kolegi veliki uspeh i napisao da je Đoković pokazao da se naporan i predan rad uvek isplate.

 

 

"Nole, dotakao si naša srca svojim nepokolebljvim duhom i velikom odlučnošću. Tvoja spsobnost da se oporaviš posle svih izazova je postala simbol nade za obožavaoce širom sveta. Hvala što si nam pokazao da napornim radom i strašću snovi mogu postati stvarnost", napisoa je Cicipas.

Podsećanja radi, pre Grka, Đokoviću je na velikom uspehu čestitao i Rafaele Nadal, koji je sa njim do juče delio pvo mesto liste igrača sa najviše osvojenih Gren slem titula, budući da Španac u svojoj riznici ima 22 trofeja sa četiri najvažnija teniska turnira.