Novak Djoković

Fokina spreman za Đokovića: Imam veliku priliku, Nole je došao u Pariz sa malo mečeva

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.06.2023 12:42
Fokina spreman za Đokovića: Imam veliku priliku, Nole je došao u Pariz sa malo mečeva Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Novak Đoković sastaje se danas od 15 časova sa Alehandrom Davidovičem Fokinom na Rolan Garosu, a sudeći prema izjavama Španca, 34. teniser sveta sa velikim samopouzdanjem dočekuje meč trečeg kola.

Ovo će biti njihov treći međusobni susret. Novak je dobio prva dva u Rimu i na Olimpijskim igrama u Tokiju, dok je Španac slavio u poslednjem okršaju u Monte Karlu.

"Svi znamo ko je Nole. On je teniska legenda i igrati protiv njega je čast. Daću sve od sebe da ga pobedim. Ovaj meč neće imati veze sa osim iz Monte Karla. Ovde se igra na tri dobijena seta, došao je bez mnogo mečeva, uslovi su drugačiji nego što su bili pre dve godine", rekao je Fokina.

U prva dva kola u Parizu pobedio je domaće tenisere Artura Fisa i Luku van Aša

"Igram na dobrom nivou. Miran sam bio prva dva meča, igrajući na nivou na kojem uživam. Psihički i fizički se osećam veoma dobro. Želim ovako da nastavim i da u narednom meču", rekao je Španac i dodao:

"Dobro poznajem Novaka. Gledao sam ga na TV-u. Imam dobar odnos sa njim van terena. Trenirali smo nekoliko puta u Marbelji, dobar sam i sa njegovom ekipom", zaključio je Fokina.