Vesti iz košarke

Luda utakmica, ali bila je luđa Zvezdina pobeda protiv Partizana: Džon Holand uporedio dramu sa Južnim Sudanom i večiti derbi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.08.2023 13:21
Luda utakmica, ali bila je luđa Zvezdina pobeda protiv Partizana: Džon Holand uporedio dramu sa Južnim Sudanom i večiti derbi Guliver

Košarkaška reprezentacija Portorika na dramatičan način je osvojila prve bodove na tek započetom Svetskom prvenstvu, pošto je tek u produžecima skresala "krila" debitantskom Južnom Sudanu, pokazavši ostalim rivalima iz grupe - Srbiji i Kini - šta sve može i ne može u ovom trenutku. 

Džon Holand, doskorašnji igrač Crvene zvezde, podelio je posle lude utakmice sa srpskim izveštačima iz Manile utiske sa svetske premijere sa takmičenja u Japanu, Indoneziji i Filipinima. 

"Bila je stvarno luda utakmica, drago mi je što smo pobedili, ovo je Svetsko prvenstvo i svašta može da se desi. Pokazali smo srce, bila je čudna utakmica, loša, dosta izgubljenih lopti i preokreta, stvarno se svašta dešavalo. Najvažnije je da smo pobedili na kraju, idemo meč po meč", istakao je Holand posle susreta.

On je današnji meč uporedio sa jednom od pobeda crveno-belih, protiv Partizana, kada je Nemanja Nedović trojkom rešio duel dva večita rivala u Evroligi. 

"Mora da je ovo jedna od najluđih utakmica, pravi rolerkoster i lepo je što smo na kraju pobedili. Možda je luđa bila ona protiv Partizana kad smo pobedili u poslednjoj sekundi, ali ovo je sjajno iskustvo za nas", naglasio je Portorikanac.

Istakao je takođe da je pričao sa bivšim klupskim saigračima Ognjenom Dobrićem i Filipom Petruševim

"To su mi saigrači, pričao sam sa njima naravno, ali pričao bih samo o današnjem meču. Moramo da budemo bolji i spremniji smo da igramo sada nego onda. Shvatili smo neke stvari. Treš-tok? Videćemo...", nasmejao se Holand.