Vesti iz košarke

Imamo dobre igrače, da vidimo kakav smo tim: Ivanović najavljuje uspešnu sezonu Zvezde

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.09.2023 15:18
Imamo dobre igrače, da vidimo kakav smo tim: Ivanović najavljuje uspešnu sezonu Zvezde MN Press

Trener košarkaša Crvene zvezde, Duško Ivanović izjavio je pred početak nove sezone da radi u velikom klubu čiji su ciljevi uvek najveći.

Ivanović je na početku obraćanja medijima govorio o pripremama ekipe, koje su ove godine bilenešto drugačije u odnosu na sve prethodne.

"Imali smo predsezonu, malo u nekompletnom sastavu, jer smo imali igrače koji su bili na Svetskom prvenstvu, ali mislim da smo uspešno uradili te pripreme. Najviše zahvaljujući tome što smo imali kratke mini pripreme u Staroj Pazovi, gde smo imali dobre uslove, mogli smo da se fizički dobro spremimo i da postavimo ove naše sisteme", rekao je Ivanović u hali Pionir, gde je održan medija dan Evrolige, a prenosi Tanjug.

 

 

Crnogorski stručnjak se osvrnuo i na učinak u pripremnim utakmicama, gde rezultat nikada nije u prvom planu, već je najvažnije da se igrači naviknu na njegove zahteve.

"Sve ove prijateljske utakmice što smo imali, mislim da su igrači novi koji su došli pokazali da imaju taj kvalitet što smo mislili da imaju. I samo je pitanje vremena da se uklope. Sad je potrebno vremena da bi svi ti igrači, a ima ih dosta, našli svoje mesto". Znate šta, ja sam u velikom klubu koji se zove Crvena zvezda i tu su ciljevi uvek najveći. Ja bih da idem iz utakmice u utakmicu, pa ćemo da vidimo kako ćemo", istakao je Ivanović i dodao:

"Primarni cilj je da dobijemo prvu utakmicu. To je prvo. Onda ćemo da vidimo drugo. Što se tiče igrača, ja mislim da sam potpisao i sigurno sam potpisao dobre igrače, ali skup dobrih igrača ne znači i dobar tim, moramo da radimo na tome. To je sasvim jedan novi tim. U svakom slučaju nama je sad najviše potrebno vreme, ali ga nemamo. Prema tome, nećemo ga ni tražiti".