ABA liga

Ivanović svestan izazova u Zadru: Neće biti lako, dobar su tim sa iskusnim trenerom

komentari (0)

Izvor: Tanjug

11.02.2023 14:16
Ivanović svestan izazova u Zadru: Neće biti lako, dobar su tim sa iskusnim trenerom MN Press

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je danas da njegovu ekipu očekuje teška utakmica sutra u Zadru. Košarkaši Crvene zvezde sutra gostuju ekipi Zadra u okviru 19. kola regionalne ABA lige. (17:00, Arena 1 Premium).

U prvoj utakmici koja je odigrana u Beogradu Zadar je pobedio 98:96 i crveno-beli imaju veliki motiv da se revanširaju, tim pre što u sredu počinje završni tunri "Kupa Radivoja Koraća" u Nišu..

"Dobar su tim, koji ima domaći teren i predvođen je vrlo iskusnim trenerom. Igraju ove sezone odlično sa puno samopouzdanja, što pokazuje i njihov plasman na tabeli. Uloge u timu su jasno podeljene, i svako zna svoje zadatke i obaveze. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu, imaćemo vremena da se osvežimo nakon teškog meča u Tel Avivu i sa velikom energijom koju ćemo morati da uložimo, dođemo do cilja“, izjavio je Ivanović sa klupski sajt.

Krilni centar "crveno-belih" Luka Mitrović ističe da je poraz u Beogradu bio upozorenje kako crveno-beli ne treba da se ponašaju i da su iz tog susreta mnogo naučiliu.

"Gostovanje u Zadru nikada nije lako, ovoga puta izazov je veći jer tim igra dobro, predvođen odličnim Božićem. Imaju prepoznatljiv stil, odlični su šuteri, imaće domaću publiku kao veliku podršku. Konačno, ne smemo da zaboravimo da smo jedini poraz doživeli upravo od Zadra i to je upozorenje, ali za nas i motiv više pred ovu utakmicu koju želimo da dobijemo i nakon velike pobede u Tel Avivu u dobrom razpoloženju dočekamo naredni period“, zaključio je Mitrović.