ABA liga

Ivanović rekao šta je imao i otišao: Bez pitanja za trenera Zvezde posle pobede nad Partizanom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.06.2023 23:51
Ivanović rekao šta je imao i otišao: Bez pitanja za trenera Zvezde posle pobede nad Partizanom MN Press

Uspeli su košarkaši Crvene zevzde da vrate finalnu seriju AdbmiralBet Aba lige, pobedili su Partizan u trećoj utakmici i smanjii na 2:1, pa će se naredni meč igrati na njihovom terenu u utorak od 19.00 časova.

Nakon odigranog susreta viđena je zanimljiva situacija na konferenciji za mediji, kada je trener domaćih Duško Ivanović rekao svoje viđenje meča, a zatim niko od okupljenih novinara nije poželeo da mu postavi nijedno pitanje.

"Iskoristili smo prvu utakmicu na našem terenu i uspeli da smanjimo na 2:1 u seriji. Naš pristup je bio drugačiji, imali smo agresivnost koja nas je krasila tokom cele sezone i pogotovo u finišu Evrolige, te četvrfinalu i polufinalu ABA lige", rekao je Ivanović i dodao:

"To nismo imali u prve dve utakmice u Areni i mislim da kako serija odmiče igramo pomalo bolje. Znamo sigurno da će četvrta utakmica biti najteža u seriji i za to moramo biti spremni".

Portparol kluba sa Malog Kalemegdana je potom upitao da li neko ima nešto da pita trenera Crvene zvezde, ali iskusni strateg nije dobio nijedno pitanje.