Nikola Jokić

Volim te, brate, volim te: Šekil O' Nil se ovako odužio Jokiću za novu spektakl

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.10.2023 08:15
Volim te, brate, volim te: Šekil O' Nil se ovako odužio Jokiću za novu spektakl TV Arena sport/ Screenshot

Nikola Jokić je započeo novu NBA sezonu na način na koji je igrao poslednje tri - magičnom partijom i 106. tripl dablom u karijeri. Denver je odbranu titule započeo pobedom nad Lejkersima, koji su pokušavali tokom meča da naprave preokret, ali kad god bi se primakli na manje od 10 poena razlike, Jokić je ili pogađao ili asistirao do konfornih 119:107.

Impersivna je bila atmosfera u Bol Areni, navijači Denvera su igračima priredili šou pre početka kada su dodeljeni i šampionski prstenovi.

"Atmosfera je bila neverovatna, meni je puno srce što smo uspeli da usrećimo toliko mnogo ljudi", istakao je Nikola.

 

 

NBA asovi Šekil O' Nil, Čarls Barkli u emisiji "Insajd NBA" nisu krili koliko obožavaju način na koji igra srpski as. Kada se Jokić uključio u emisiju svako od njih je imao po jedno pitanje, a "Šek" je morao da završi u svom stilu.

"Volim te, brate", rekao je Šekil O Nil na srpskom, objasnio potom na engleskom šta to znači, a zatim navijačima, koji su ostali u hali da odgledaju uvu emisiju počeo, da skandira "Volim te, volim te", što su oni prihvatili i nastavili da usklikuju.

Jokić je uzvratio Šeku "Volim i ja tebe, brate", ali se i nasmejao do suza.

"Mislim da smo kontrolisali utakmicu sve vreme. Možda u jendom momentu nismo imali dovoljno energije, ali publika nam je dala tu dodatnu snagu pa smo na kraju rešili meč", istakao je Jokić.

 

 

Barkli i O' Nil su u komentaru meča istakli da Jokić i Marej, uz članove prve petorke (Koldvel Poup, Porter junior, Gordon) ne mogu sami ako ne pomognu i igrači sa klupe, kao što je to činio Brus Braun prošle sezone. Jokić je pohvalio Redžija Džeksona i Krisa Brauna:

"Kris je pokazao da je naš "x faktor", Džekson je iskusan igrač koji nam je odmah doneo i organizaciju i poene. Duga je sezona, iskočiće još neko". 

Otkrio je Jokić i da se nije previše odmarao i jahao konje tokom leta:

"Pripremio sam telo za sezonu. Nisam preskakao nijedan dan, možda dva-tri mesečno".