NBA

Panika nakon 27 uzastopnih poraza: Pistonsi spremaju velike promene u ekipi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.12.2023 21:27
Košarkaši Detroit Pistonsa, Kejd Kaningem i Bojan Bogdanović Tanjug/AP Photo/Duane Burleson
Košarkaši Detroit Pistonsa, Kejd Kaningem i Bojan Bogdanović

Nakon neuspeha protiv Bruklin Netsa, Detorit Pistonsi su ispisali istoriju NBA lige. Postali su prvi tim koji je vezao 27 uzastopnih poraza. Upravo to je razlog promenama koje bi mogle da uslede u ovoj franšizi.

Kako prenose američki mediji, vlasnik Pistonsa, Tom Gor ima u planovima modifikacije u menadžmentu kluba, ali i u okviru rostera. Navodi se kako su zaštićeni jedino Kejd Kaningem i Džejlen Duren.

 

 

Tim Montija Vilijamsa će definitivno biti aktivan kada bude došlo vreme za trejdovanje igrača a imena koja se povezuju sa Detroitom su Majls Bridžis, Ou Dži Anunobi, Paskal Sijakam i Tobajas Heris. 

Pistonsi trenutno imaju skor 2-28, što deluje neverovatno jer su nakon tri utakmice u ovoj sezoni takođe imali dve pobede. Najgori učinak u istoriji NBA lige pripada Filadelfija Sevetisiksersima koji su sezonu 1972/73 završili sa devet pobeda i 73 poraza. Interesantno je i da drugi najgori skor u istoriji takođe pripada timu iz Filadelfije. U sezoni 2015/16, Seventisiksersi su imali skor 10-72.