NBA

Igrač iz Razvojne lige dobio poziv za "Ol star": Mek Meklang brani titulu!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.12.2023 18:25
Igrač iz Razvojne lige dobio poziv za "Ol star": Mek Meklang brani titulu! Tanjug/AP Photo/Rick Bowmer

Već odavno je poznato da najbolji košarkaši NBA lige dobijaju pozivnice za "veče svih zvezdi" i ne dešava se često da igrači iz Razvojne lige učestvuju na "Ol-star" manifestaciji. Ali, takvu praksu, ove sezone, prekinuće Mek Meklang, koji nosi dres Orlandove filijale - Osekola Medžik.

MVP "Dži" lige za mesec novembar i biši šampion ovog takmičenja, igra fenomenalno i ove sezone, postiže 25 poena uz šest asistencija i četiri skoka po meču. Specijalista je u zakucavanjima, iako je "svetle puti" i visine svega 188 centimetara, a pažnju na sebe skrenuo je prošle sezone kada je nastupajući za Fildelfiju, pobedio u "Slam Dunk Contestu".
 

Zbog odličnih partija ove sezone, a i činjenice da je šampion NBA lige u zakucavanju, mladi bek dobio je poziv da učestvuje na "Ol-star" manifestaciji i ove sezone, pa ćemo ponovo imati priliku da gledamo njegove akrobacije na kanalima TV Arene sport.

Podsetimo, "Ol-star" događaj je na programu od 16. do 18. februara u Indijanpolisu, a poslednjeg dana manifestacije zakazan je tradicionalni duel Istoka i Zapada.