Evroliga

Predsednik Panatinaikosa ponovo napada sudije: Ovo je peta krađa na našu štetu u ovoj sezoni

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.12.2023 18:42
Predsednik Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos Youtube/Printscreen
Predsednik Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos

Predsednik Pantinaikosa Dimitris Janakopulos je ponovo kritikovao suđenje u Evroligi na društvenim mrežama. Ovog puta se, po njegovom mišljenju, sporan trenutak dogodio u poslednjem napadu "zelenih" na meču protiv Monaka.

Prvi čovek grčkog kluba veruje kako je Marius Grigonis bio fauliran pri šutu za tri poena. Litvanski košarkaš je pogodio i doneo Panatinaikosu pobedu (90:91), ali sudije se nisu oglasile za faul pri šutu. 

 

 

"Draga Evroligo, da li znate da Grigonis nije pogodio taj šut, ovo bi bila peta, peta krađa protiv na našu štetu u ovoj sezoni? Bio je faul pri šutu za tri poena koji sudije nisu videle." napisao je na Instagramu Janakopulos.

Ovo nije prvi put da se predsednik atinskog kluba oglašava na društvenim mrežama kada je u pitanju sudijski kriterijum prema njegovom timu. On je otvoreno kritikovao arbitre i nakon utakmice sa Efesom, gde je po imenu prozvao sudiju Sretena Radovića i izjavio kako je Panatinaikos izgubio 16 od 17 gostujućih utakmica na kojima je hrvatski sudija delio pravdu.

Grčka ekipa se trenutno nalazi na šestom mestu u Evroligi sa skorom od osam pobeda i sedam poraza, a narednu utakmicu će igrati u petak kada će gostovati Armaniju u Milanu.