Vesti iz fudbala

Karlo Anćeloti lično pozvao Dušana Vlahovića da pređe u Real: Italijani lansirali atraktivnu vest

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.07.2023 16:59
Karlo Anćeloti lično pozvao Dušana Vlahovića da pređe u Real: Italijani lansirali atraktivnu vest guliver/AP Photo/Antonio Calanni

Taman kada se činilo da je Dušan Vlahović sve bliži prelasku u Pari Sen Žermen, čiji bi budžet mogao da isprati visoke finansijske prohteve Juventusa, italijanska televizija "Skaj sport" pustila je u etar informaciju da je Karlo Anćeloti lično pozvao srpskog centarfora i pitao ga da li bi da pređe madridski Real. 

Pomenuti izvor informacija tvrdi da su "kraljevići" obnovili interesovanje za našeg reprezentativca, kog su hteli još Bajern i Čelsi, s tim da je prvak Nemačke u međuvremenu odustao od potencijalnog transfera, te da je italijanski stručnjak hteo iz prve ruke da opipa raspoloženje i čuje razmišljanja nekadašnjeg igrača Fiorentine. 

 

 

I "Tutosport" ima ista saznanja o telefonskom kontaktu trofejnog trenera i skupo plaćenog pojačanja "stare dame" iz januara 2022. godine, kao i identično tumačenje da bi Anćelotijev uticaj mogao da "namami" Vlahovića, a onda uprava španskog giganta obezbedi novac potreban za Dušanov potpis.

Naročito posle nedavne izjave sportskog direktora Juventusa, koji je prodaju eks špica Partizana smestio u kontekst priče o finansijskim problemima crno-belih, koje su finansijske malverzacije iz prošlosti koštale učešća u sledećoj Ligi šampiona. 

Od dolaska iz Fiorentine, Vlahović je dao 23 gola na 63 meča, a prethodno je postigao 49 pogodaka na 108 utakmica u dresu Fiorentine, zbog čega ga je torinski velikan platio više od 80.000.000 evra.