Vesti iz fudbala

Nije tajna da moramo da vodimo računa o našem finansijskom stanju: Sportski direktor Juventusa progovorio o sudbini Vlahovića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.07.2023 16:17
Nije tajna da moramo da vodimo računa o našem finansijskom stanju: Sportski direktor Juventusa progovorio o sudbini Vlahovića Guliver

Ako je suditi po najnovijoj izjavi novog sportskog direktora Juventusa, Kristijana Đuntolija, Dušan Vlahović će uskoro zaista napustiti klub iz Torina. I prebrzo završiti epizodu u timu najtrofejnijeg italijanskog kluba, jer je januara 2022, godine doveden da bi dugo predvodio napad crno-belih.

Istina, ne pod bilo kojim uslovima, tj. ne budzašto, obzirom na to da je njegov dolazak iz Fiorentine koštao više od 80 miliona evra. Pari Sen Žermen i Čelsi, a ranije i Bajern, to dobro znaju, ali pokušavaju da izvuku najbolje za sebe u potencijalno jednom od najskupljih transfera u Evropi ovog leta. 

 

 

"Vlahović? Nije tajna da moramo da vodimo računa o našem finansijkom stanju i računima. Zato ćemo razmotriti sve velike ponude... Sve zavisi kakve ponude stignu. Ono što je bitno i što moram da razjasnim je da mi verujemo Dušanu, deo je našeg projekta", u izjavi ta italijanske medije Đuntoli je potvrdio priče o skorijem razlazu sa bivšim asom Fiorentine, mada je poslednjom rečenicom dopustio mogućnost da Vlahović ostane na Apeninima. 

Od potencijalne zarade na centarforu reprezentacije Srbije, a PSŽ nudi navodno 90.000.000 evra (sa bonusima), Juventus bi 30.000.000 uložio u dovođenje Romela Lukakua iz Čelsija.