Vesti iz fudbala

Juventusu 90 miliona evra obeštećenja, Vlahoviću devet miliona po sezoni: Novi prilog glasinama o Srbinovom transferu u PSŽ

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.07.2023 10:21
Juventusu 90 miliona evra obeštećenja, Vlahoviću devet miliona po sezoni: Novi prilog glasinama o Srbinovom transferu u PSŽ Guliver/AP Photo/Antonio Calanni

Dalja fudbalska sudbina Dušana Vlahovića jedna je od vrućih tema ovog letnjeg prelaznog roka, pa se iz dana u dan množe (ne)proverene informacije o (ne)ostajanju sjajnog napadača u Juventusa. Poslednja stiže iz Italije i kaže da je centarfor reprezentacije Srbije praktično na pragu Pari Sen Žermena.

Naime, italijanski novinar Alfredo Pedulia tvrdi da ima ekskluzivna saznanja da će Juventus verovatno prihvatiti najavljenu ponudu prebogatog francuskog kluba od 90 miliona evra (sa bonusima) za potpis golgetera kog je "stara dama" dovela prošlog januara za nešto jače od 80.000.000 u istoj valuti.

 

 

Navodno je i bivši Partizanov vunderkind voljan da za 9.000.000 evra po sezoni pojača "svece" i posle nekoliko sjajnih sezona u Seriji A oproba se i u Ligi 1. Pitanje je samo da li će i kako na takav razvoj situacije reagovati Čelsi, jer se čini da je Bajern ispao iz trke za Vlahovićev transfer. 

I još bitnije, koliko zaista ima istine u ovim pričama, jer smo se nagledali "tresla se gora, rodio se miš" saga na živom i vrlo nepredvidivom tržištu fudbalske robe.