Serija A

PSŽ i Čelsi u trci za Vlahovića: Na stolu "Stare dame" ponuda od 60 miliona evra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.07.2023 17:42
PSŽ i Čelsi u trci za Vlahovića: Na stolu "Stare dame" ponuda od 60 miliona evra Tanjug/AP Photo

Dušan Vlahović je na putu da razduži dres Juventusa i to u toku naredne nedelje, a kako sada stvari stoje postoje dve destinacije: Pariz ili London. Pari sen Žermen i Čelsi su u pregovorima sa Juventusom oko angažmana srpskog reprezentativca, prenose svetski mediji.

Trener Čelsija Marusio Poketino dao je "zeleno svetlo" sportskom sektoru da krene po Vlahovića, a kako se navodi, "plavci" iz Londona su spremni da plate 60 miliona evra i dodaju bonuse za još 10 miliona evra. Odluka Romelua Lukakua da se ne vraća na Ostrvo već da ostane u Italiji, olakšaće posao Čelsiju da se nagodi sa "Starom damom" jer crno-beli žele baš Belgijanca.

Sa druge strane, PSŽ je ušao u trku kako ne bi ostao bez napadača, ali ne žuri kao Čelsi jer čeka rasplet oko statusa Kilijana Mbapea, a on se neće rasčivijati bar još narednih sedam dana. Trener Luis Enrike takođe ima aduta u pregovorima jer bi ponudio uz novac i napadača Uga Eketikea. Njegova cena je 20 miliona evra.

Juventus je zacrtao da Vlahovića ne prodaje ispod 80 miliona evra, na PSŽ-u i Čelsiju je da se na određeni način približe toj vrednosti.