Serija A

Luis Enrike traži hitno "devetku": PSŽ zvao Juventus za Vlahovića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.07.2023 09:32
Luis Enrike traži hitno "devetku": PSŽ zvao Juventus za Vlahovića Tanjug/Spada/LaPresse via AP

Dušan Vlahović dobio je ovacije navijača prvog radnog dana u novoj sezoni, ali njima se neće ispuniti i želja da Srbina i naredne sezone gledaju u dresu Juventusa. Prema tvrdnjama italijanskih medija, "Stara dama" nema novca da bez igranja u Ligi šampiona servisira skup tim, pa je počela da prodaje Vlahovića i Federika Kjezu.

Kada je Vlahović u pitanju ostala su tri kluba na vrhu liste koja su i ranije pokazivala interesovanje: Čelsi, Bajern i PSŽ. Poznati novinar Fabrisio Romano ističe da je PSŽ juče zvao upravu Juventusa da se raspita za konačnu cenu srpskog reprezentativca. Novi trener Luis Enrike dobio je već kvintet novajlija u timu, ali mu treba "devetka".

 

 

U ovom času, dok se ne zna hoće li Kilijan Mbape otići ili ne, PSŽ ne želi da plati više od 60 miliona evra plus bonusi za top napadača. Viktor Osimen i Kolo Muani, kao prve želje su daleko skuplje od 100 miliona, u ovu sumu može da se uklopi možda samo Vlahović.

Sa druge strane, "Gazeta" ističe da su vodeći ljudi Juventusa otputovali u London na sastanak sa Čelsijem koji ima želju da kupi najskuplji paket kluba iz Torina: Vlahovića i Federika Kjezu. Za to se nudi, kako nagađaju, 120 miliona evra plus bonusi, ali za sada nema potvrde o tome koliko nude Englezi.

 

 

Bajern je rešio da plati 100 miliona evra za Harija Kejna, ali ako se nešto u tom pogledu izjalovi, onda je druga adresa Torino. I Dušan Vlahović. Klupko oko srpskog asa odmotaće se najdalje za desetak dana.