Vesti iz fudbala

Karlo Anćeloti najavljuje novi Real Madrid: Imamo bolji tim nego prošle godine, hoćemo sve da osvojimo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.07.2023 09:25
Karlo Anćeloti najavljuje novi Real Madrid: Imamo bolji tim nego prošle godine, hoćemo sve da osvojimo Tanjug/AP Photo/Alberto Saiz, File

Tim Real Madrida jači je ove sezone nego što je to bio minule i ekipa sa "Santjago Bernabeua" ima jasne ciljeve da osvoji trofeje u svim takmičenjima u kojima učestvuje, kaže trener Karlo Anćeloti.

Madriđani se trenutno nalaze na američkoj turneji uoči starta nove sezone, prvi meč će odigrati 24. jula protiv Milana, a iskusni italijanski stručnjak je tamošnjim medijima nahvalio igrače koje ima na rapsolaganju.

"Naš cilj i ove godine je osvajanje svih takmičenja u kojima učestvujemo, a o su La Liga, Kup kralja, Superkup Španije i Liga šampiona. Mislim da ove sezone imamo jači tim nego što je to bio prošle, bez obzira što nas je napustio Karim Benzema. Došao je i reprezentativac Engleske, Džud Belingem, kao i Arda Guler, a ostao je i Luka Modrić", rekao je Anćeloti i dodao:

 

 

"Najiskrenije sam zaovoljan onim što imam na rapsolaganju i daću sve od sebe da ove godine osvojimo trofeje koji su nam minule iskliznuli iz ruku. Smatram da smo ove sezone raznovrsniji, imamo više solucija na terenu što će se veoma brzo i videti".

Medije u Sjedinjenim Američkim Državama je zanimalo i kakva je situacija kada je relacija između Fudbalskog saveza Brazila i Karla Anćelotija u pitanju, ali Italjan nije dao konkretan odgvvoor na to pitanje.

"Još jednom kažem da imam ugovor sa Real Madridom i da ne želim da pričam o reprezentaciji Brazila. Ne želim ni da govorim o potencijalnom produžetku saradnje sa Realom, jer to nije tema. Verujemo jedni u druge, postavili smo zajendičke ciljeve koji su vrlo jasni i precizni, i krećemo sa projektom njihove realizacije", rekao je Anćeloti.