La Liga

Ovo je najponosniji dan u mom životu: Belingem predstavljen u Realu, zbog Zidana uzeo dres sa brojem pet

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.06.2023 12:56
Ovo je najponosniji dan u mom životu: Belingem predstavljen u Realu, zbog Zidana uzeo dres sa brojem pet Tanjug/AP Photo/Martin Meissner/Hussein Malla

Engleski fudbalski reprezentativac, Džud Belingem potpisao je šestogodišnji ugovor sa Real Madridom koji je platio 103 miliona evra Borusiji iz Dortmunda, a na stadionu "Santjago Bernabeu" je zadužio dres sa brojem pet.

Novi prvotimac španskog velikana je zvanično promovisan kao novo veliko pojačanje četrnaestostrukog šampiona Evrope, a pomenuti borj je izabrao zbog svog idola Zinedina Zidana koji je takođe nosio ovaj broj u Realu, a koji je za Belingema najbolji igrač svih vremena.

 

 

"Hvala svima u Realu, kako ljudima iz kluba tako i navijačima koji su ovde sa nama ili nas gledaju putem interneta. Neizmerno sam vam zahvalan što sam dobio priliku da budem član najvećeg fudbalskog kluba na planeti. Hvala i mojoj porodici koja je sve vreme bila uz mene. Ovo je najponosniji dan u mom životu", rekao je Belingem na promociji, dok je predsednik Reala, Florentino perez dodao:

"Dobili smo veliko pojačanje. Jedan od najboljih fudbalera na svetu je postao naš član. Drago nam je što je izabrao da dođe kod nas. Dobrodošao".