Vesti iz fudbala

Azar je najlenjiji igrač kojeg sam ikada video: Mikael Esjen kritikovao Belgijanca

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.02.2023 13:18
Azar je najlenjiji igrač kojeg sam ikada video: Mikael Esjen kritikovao Belgijanca Tanjug/AP Photo/Pablo Garcia

Belgijanac Eden Atar je stigao u Real Madrid 2019. godine za neverovatnih 115 miliona evra iz Čelsija, očekivalo se da će to biti početak njegove dominacije na fudbalskim terenima u Evropi, ali se dogodilo suprotno.

I tako su svi njegovi golovi, a u dresu londonskog tima ih je bilo 110 na 352 meč, pali u zaborav, jer jednostavno nije mogao da se izbori za mesto u timu, a imao je i problema sa povredama.

Azarov nekadašnji saigrač iz Čelsija, Miakel Esjen tvri da je dobar deo problema i do samog Belgijanca, jer se nije previše trudio na treninzima.

"Azar je najlenjiji fudbaler koga sam ikada video. Nikada se nije trudio na treninzima, uvek je gledao da zabušava, ali je na utakmicama bio vrhunski. Ipak, da se trudio malo više, da je vodio računa o sebi i svojoj karijeri siguran sam da bi napravio bolju karijeru i da bi ostvario mnogo veće rezultate", kaže Esjen.

Azar je ove godine odigrao samo sedam mečeva za Real i postigao jedna gol, a njegova trenutnba tržišna cena je "svega" oko sedam miliona evra.