La Liga

Mijatović kritikuje Azara: On je bivši fudbaler, izgubio je želju da igra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.05.2023 12:06
Mijatović kritikuje Azara: On je bivši fudbaler, izgubio je želju da igra Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Legendarni fudbaler Real Madrida Predrag Mijatović, koji je svojevremeno obavljao ulogu i sportskog direktora smatra da je Belgijanaca Eden Azar praktično završio igračku karijeru, ali je ponovio da ne postoji način da ga Madriđani otpuste.

Da ne želi da ide, jasno je svima do znanja stavio i sam fudbaler, koji je početkom godine govorio da bi voleo da dobije novu šansu, koja mu se ukazala na meču protiv Hetafea, ali je ponovo nije iskoristio.

Belgijanac je u meču 34. kola La Lige dobio priliku da igra od prvog minuta, a za sat vremena provedenih na terenu nije ništa pokazao i zamenio ga je Vinisijus Žunior.

"Eden je izgubio želju da igra fudbal i tu se ništa neće promeniti. Real nema nikakav mehanizam u svojim rukama da ga natera da ode i moraće da sačeka godinu dana da mu istekne ugovor", rekao je Mijatović za španske medije, a zatim pričao o Brazilcu:

"To što radi Vinisijus je sjajno, i ukoliko i naredne godine bude bio na ovom nivou promeniću mišljenje o njemu Ali, setite se samo šta je u njegovim godinama Nejmar radio u dresu Barselone. Recite mi, koga biste potpisali od njih dvojice?".