Vesti iz fudbala

Neću da idem, dajte mi šansu da igram: Eden Azar hoće da ostane u Realu i naredne godine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.03.2023 09:50
Neću da idem, dajte mi šansu da igram: Eden Azar hoće da ostane u Realu i naredne godine Tanjug/AP Photo/Hussein Malla

Iz godine u godinu, iz prelaznog roka u prelazni rok ponavlja se isto pitanje da li će Eden Azar napustiti Real Madrid, a Belgijanac uvek daje isti odgovor - NE!

Tako je i ovoga puta, kada gotovo svi svetski mediji pišu da će se na kraju tekuće sezone rastati sa aktuelnim šampionom Evrope, ali Azar uverava da se to neće desiti.  

"Želim da ostanem. To sam uvek govorio. Nadam se da ću dobiti priliku da igram. Trudiću se koliko mogu da dobijem šansu i dokažem da nisam zaboravio da igram fudbal. Ljudi možda sumnjaju u mene, to je možda i normalno, ali ja ne sumnjam u sebe. Znam da mogu da pomognem", poručio je Azar i dodao:

"O transferu iz Reala ne razmišljam, Međutim, fudbal je takav da nikada ne možete da znate šta će se dogoditi sutra. Sve je moguće, ali ja ću dati sve od sebe da ostanem u Madridu".

Belgijanac je naglasio da mu treba samo malo više poverenja i dobijanje prilike da igra u kontinuitetu.

"Potrebno mi je vreme i kontinuitet igara, a ako to dobijem znam da mogu da pokažem svoj kvalitet. Naravno, ne očekujte da kada kročim na teren dam pet golova, ali ukoliko dobijam priliku u kontinuitetu sigurno mogu da pomognem ekipi. Uveriću ljude da mogu da mi veruju", rekao je Azar.