Vesti iz fudbala

Eden Azar: Još imam energije

komentari (0)

Izvor: Tanjug

18.06.2023 15:25
Eden Azar: Još imam energije Tanjug/AP Photo/Pablo Garcia

Bivši fudbaler Reala i belgijske reprezentacije Eden Azar izjavio je da još ne zna gde će da nastavi igračku karijeru, prenosi belgijski RTL.

Azar je nedavno raskinuo ugovor sa Realom. On je sa tribina sinoć bodrio reprezentaciju Belgije na meču sa Austrijom (1:1) u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj.

Navijači Belgije su na poluvremenu meča istakli transparent sa natpisom "Hvala, Eden". On se posle Svetskog prvenstva u Kataru oprostio od nacionalnog tima.

"Usrećilo me ovo. Dokaz je da sam napravio dosta dobrih stvari. Trenutno samo osećam sredu. Hteo sam da pomognem Belgiji na ovoj utakmici, bilo mi je teško da gledam meč... Ne znam šta će da bude u budućnosti. Posle tri komplikovane godine hteo sam više vremena da provedem sa porodicom, da odem na odmor, kao svi normalni ljudi", rekao je belgijski fudbaler.

Azar (32) je demantovao da planira da okonča igračku karijeru.

"Čitam o sebi dosta stvari ovih dana. I dosta besmislica. Još se osećam dobro. Spreman sam dalje da igram profesionalni fudbal. Odmarao sam se dve-tri godine. Još imam energije", istakao je Azar.

Azar je u Real stigao 2019. godine iz Čelsija, a za madridski klub odigrao je 76 utakmica i postigao je sedam golova.