Vesti iz fudbala

"Bomba" Boška Jankovića i nemoćni Ivica Kralj: A onda zajedničko druženje na "trećem poluvremenu"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.04.2024 14:38
Boško Janković u dresu veterana Beograda printskrin
Boško Janković u dresu veterana Beograda

Na jednom mestu su se našli Ivica Kralj, Boško Janković, Miloš Bajalica, Miroslav Vulićević i Nenad Marinković. "Špartali" su po terenu, kao nekada dok su se aktivno bavili fudbalom, sve je "prštalo" od duela, a viđen je i prelep pogodak.

Izvođač je bio Janković koji je izveo slobodan udarac i savladao bivšeg golmana Partizana i nacionalnog tima koji nije stigao ni da se pomeri, ali se nešto kansije iskupio odbranjenim penalom istom igraču.

Nije ovo slika iz neke video igrice već sa pravog fudbalskog terena na Karaburmi, de su veterani Beograda bili bolji od Soccer Bet veterana 4:2 i tako se plasirali u polufinale Kupa Beograda.

"Naš klub nastupa u trećem rangu tekmičenja, ali budite sigurni da imamo daleko veće ambicije", poručio je Ivica Kralj i dodao:

"Šalu na stranu, ovde smo pre svega da bismo se dobro družili na 'trećem poluvremenu' na kojem se prisećamo svega što smo proživeli tokom karijere, a ujedno čuvamo svoje zdravlje, jer  što smo aktivniji, to smo zdraviji."

Da je druženje u prvom planu, a ne borba za trofeje potvrdio je i Boško Janković koji je rekao da takmičenje pod okriljem Fudbalskog saveza Beograda raste iz godine u godinu.

"Za nas veterane ovo mnogo znači i hvala Fudbalskom savez Beogradu što sve ovo izgleda ovako dobro, po mom mišljenju je iz godine u godinu sve bolje. Ne bih voleo samo da se ovo pretvori u borbu za trofeje, jer ona uopšte nije bitna, već je suština u tome da se svi zajedno družimo", poručio je Janković.